Povestea gangsterlui celebru eliberat din închisoare la vârsta de 100 de ani

Postat la 28 iunie 2017 271 afişări

John „Sonny” Franzese, un „locotenent” al familiei de crimă organizată Colombo, a fost eliberat vineri la vârsta de 100 de ani dintr-un spital penitenciar din Massachusetts, terminându-şi mandatul ca cel mai vechi deţinut într-o închisoare federală americană.

Povestea gangsterlui celebru eliberat din închisoare la vârsta de 100 de ani

Franzese a fost închis şi eliberat cea mai mare parte din viaţa sa adultă, fiind eliberat de Biroul de închisori din S.U.A. de cel puţin şase ori, conform Newsday, citat de Reuters.

Cel mai recent, gangsterul a fost încarcerat la vârsta de 93 de ani în anul 2010, pentru implicare în spălare de bani, în cadrul unor cluburi de striptease din New York.

Oficialii federali ai închisorii nu au putut fi contactaţi imediat pentru a-şi confirma eliberarea sau detaliile cazierului judiciar, încă unul dintre cei opt fii ai săi, Michael Franzese, a confirmat pentru presa de peste ocean eliberarea sa.

Franzese a fost achitat în mai multe cazuri de crimă, acum mai multe decenii, dar a fost condamnat la 50 de ani de închisoare în 1967 pentru implicarea sa într-o conspiraţie de jaf al unor bănci.

Franzese a fost eliberat cu mult înainte de a finaliza termenul complet în acest caz. Când a fost anunţată sentinţa de jumătate de secol, soţia lui Franzese, Cristina, a declarat pentru New York Daily News:

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.