Povestea fabuloasă a celui mai tânăr executiv din Germania, care a primit pe mână un imperiu cu afaceri de peste 1,6 miliarde de euro la doar 29 de ani

Autor: Alex Ciutacu Postat la 29 aprilie 2019 257 afişări

Povestea fabuloasă a celui mai tânăr executiv din Germania, care a primit pe mână un imperiu cu afaceri de peste 1,6 miliarde de euro la doar 29 de ani

Marc Fielmann preia funcţia de CEO al producătorului german de ochelari Fielmann, fondat de tatăl său, iar acesta le promite investitorilor o creştere mai rapidă şi o cotă mai mare în piaţa ochelarilor cu prescripţie, potrivit Bloomberg.

Este pentru prima dată când tânărul Fielmann prezintă promisiuni în faţa investitorilor cu privire la modul în care el, un tânăr de 29 de ani care a ajuns miliardar prin moştenirea unui imperiu de la tatăl său, vrea să conducă gigantul.

Astfel Marc Fielmann a devenit cel mai tânăr CEO din Germania – care conduce o companie cu afaceri de peste 1 miliard de euro.

Fielmann este al treilea cel mai mare producător de ochelari din Europa continentală, după familiile care conduc producătorii SpecSavers şi GrandVision.

Tânărul CEO le-a promis investitorilor ca Fielmann va avea o cotă de piaţă de 25% până în 2025, faţă de 17% cât are acum.

Compania plănuieşte să vândă 12 milioane de perechi de ochelari pe an până în 2025, în comparaţie cu 8,15 milioane în 2018.

Fielmann vrea să ajungă la afaceri de 2,3 miliarde de euro până în 2025, faţă de 1,65 miliarde euro cât a avut în 2018.

Luni la ora 15.40 acţiunile Fielmann se tranzacţionau la 60,3 euro per acţiune, în creştere cu 0,4%, la o capitalizare bursieră de peste 5 miliarde de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tanar,
afaceri,
miliarde,
germania,
executiv,
poveste,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.