FT: Warren Buffett se simte, la 88 de ani, mai bine decât s-ar simţi orice alt om la această vârstă

Postat la 28 aprilie 2019 99 afişări

Warren Buffett afirmă că se simte, la 88 de ani, mai bine decât s-ar putea simţi orice altă persoană aflată la această vârstă, "legendarul" magnat american vorbind, într-un interviu acordat cotidianului Financial Times, despre şansă, aşteptări şi modul în care face afaceri.

FT: Warren Buffett se simte, la 88 de ani, mai bine decât s-ar simţi orice alt om la această vârstă

"Pe piaţa bursieră, diferenţe mici separă succesul de eşec. Zece la sută reprezintă o diferenţă mare de performanţă, iar 100 la sută una imensă. Apoi, este Warren Buffet. În ultimii 54 de ani, acţiunile companiei sale, Berkshire Hathaway, au crescut în indexul american S&P 500 cu aproape 2,5 milioane de puncte procentuale. Gradul cu care Buffett a depăşit generaţii succesive de rivali de pe Wall Street aproape sfidează înţelegerea", comentează Financial Times.

 

În vârstă de 88 de ani, Warren Buffett, al treilea cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la 86 de miliarde de dolari, afirmă că rămâne la conducerea Berkshire deoarece vrea să facă în continuare ceea ce a iubit de când a cumpărat primele acţiuni, într-o companie petrolieră din Oklahoma, la vârsta de 11 ani. "Nu pot cumpăra timp, nu pot cumpăra dragoste, dar pot face alte lucruri cu bani, destul de multe. 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.