Ponta: Videanu a aprobat exporturi de energie sub preţul pieţei. DIICOT şi DNA vor elucida

Postat la 19 iunie 2012 10 afişări

Premierul Victor Ponta a prezentat, marţi, într-o conferinţă de presă, două documente despre care a spus că privesc exporturi de energie electrică sub preţul pieţei, aprobate de fostul ministru al Economiei Adriean Videanu, el exprimându-şi convingerea că DIICOT şi DNA vor elucida acest caz.

Întrebat despre situaţia de la Hidroelectrica, Ponta a precizat că nu vrea să vorbească foarte mult, pentru că miercuri va fi luată o decizie a instanţei pe această temă. "Însă nu aş vrea nici să vă dezamăgesc şi să vă arăt că începem să găsim documente privind organizarea exportului de energie electrică la preţuri de 128 de lei pe MW, 174 şi 180, în timp ce preţurile pe piaţă erau 220, semnate de... aveţi dreptul să ghiciţi cine le-a semnat, că vi le şi dau - avem şi datele 25.08 2010 şi 03.09.2010 - domnul... cel care nu minte, nu fură, el se jură că nu fură şi l-am prins cu notele... domnul Adriean Videanu. Sunt convins că DIICOT şi DNA vor elucida toate aceste aspecte, pentru că o să fiţi foarte uimiţi unde a ajuns această energie. Eu ştiu - prin Cipru, în Piatra Neamţ", a spus Ponta.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
videanu,
energie,
pretul pietei,
exporturi
/actualitate/ponta-videanu-a-aprobat-exporturi-de-energie-sub-pretul-pietei-diicot-si-dna-vor-elucida-9760358
9760358
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.