Ponta: Revenirea lui Duţă, cercetat penal, poate împiedica buna funcţionare a CNAS/Duţă: Nu sunt cercetat penal

Postat la 13 iunie 2013 66 afişări

Premierul Victor Ponta consideră că revenirea lui Lucian Duţă, o persoană cercetată penal pentru activitatea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, dar numit de preşedintele Traian Băsescu drept membru în CA al CNAS, reprezintă o situaţie de natură să împiedice buna funcţionare a instituţiei.

Ponta: Revenirea lui Duţă, cercetat penal, poate împiedica buna funcţionare a CNAS/Duţă: Nu sunt cercetat penal

 Lucian Duţă răspunde declaraţiilor premierului Victor Ponta în legătură cu numirea sa de către preşedintele Băsescu în CA al CNAS, susţinând că nu este cercetat penal şi că nu s-a început niciun fel de urmărire penală pe numele său.

Lucian Duţă precizează, într-un comunicat remis joi MEDIAFAX, că nu există nicio începere de urmărire penală de către DNA pe numele său.

El menţionează că există o plângere la DNA depusă de Corpul de Control al primului ministru Victor Ponta în legătură cu activitatea CNAS, o plângere care se află în analiză.

"În concluzie, nu sunt cercetat penal, nu s-a început niciun fel de urmărire penală pe numele meu", susţine Lucian Duţă.

"Îi adresez o întrebare publică lui Victor Ponta: De ce vă este frică de Lucian Duţă, domnule Victor Ponta? Pentru ca nu cumva, revenind în CNAS, să descopăr fraude, deturnări de fonduri şi proiecte blocate în ultimul an, toate afectând grav sistemul de sănătate, implicit oamenii?", se încheie comunicatul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-revenirea-lui-duta-cercetat-penal-poate-impiedica-buna-functionare-a-cnas-duta-nu-sunt-cercetat-penal-10964647
10964647
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.