Ponta: Nu exclud posibilitatea ca PLR să primească funcţii de miniştri sau secretari de stat

Autor: Liviu Dadacus Postat la 25 august 2014 33 afişări

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, luni, dacă Partidul Liberal Reformator (PLR) ar putea fi cooptat la guvernare, primind funcţii de miniştri sau secretari de stat, el arătând că nu a discutat subiectul, dar că nu exclude această posibilitate.

“Nu am discutat acest subiect, însă nu exclud această posibilitate”, a spus Ponta.

Solicitat să comenteze, pe de altă parte, intenţia liderilor PC şi PLR, Daniel Constantin, respectiv Călin Popescu Tăriceanu, de a încheia un protocol de colaborare la nivel parlamentar, Ponta a precizat că refacerea unei “forme a USL" ar fi corectă faţă de electoratul care a votat USL.

"Noi, de când am format USL, am avut ca partener Alianţa de Centru Dreapta - conservatori şi liberali. Azi, conservatorii sunt cu Daniel Constantin, iar liberalii cu domnul Tăriceanu. Ceilalţi sunt nişte pedelişti care se numesc PNL. Din punctul meu de vedere, nu facem decât să ne ţinem de cuvânt faţă de cei care ne-au votat în 2012. Pe de altă parte, refacerea unei forme a USL pentru că nu mai poate fi forma iniţială, cred că ar fi extrem de corectă faţă de oamenii care ne-au dat o majoritate absolută în 2012 şi la alegerile locale şi la cele parlamentare”, a spus Ponta.

PC şi PLR condus de Tăriceanu au discuţii pentru încheierea, în perioada următoare, a unui acord parlamentar, intenţionându-se formarea de grupuri comune în Parlament în scopul promovării iniţiativelor şi valorilor de centru-dreapta, au precizat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din PC.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
PLR,
/actualitate/ponta-nu-exclud-posibilitatea-ca-plr-sa-primeasca-functii-de-ministri-sau-secretari-de-stat-13142455
13142455
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.