Punctul de trecere a frontierei Vicovu de Sus-Crasna, închis din 2010, va fi redeschis în septembrie

Autor: Ovidiu Bărbulescu Postat la 25 august 2014 39 afişări

Punctul de trecere a frontierei cu Ucraina de la Vicovu de Sus-Crasna, închis din 2010, va fi redeschis în luna septembrie, a anunţat luni premierul Victor Ponta.

Acesta a declarat că redeschiderea punctului de trecere a frontierei constituie un gest mai important pentru românii din Bucovina decât vorbele frumoase şi gesturile pompoase pe care aceştia le-au auzit de la autorităţíle române în ultimii zece ani.

Punctul de trecere a frontierei Vicovu de Sus-Crasna, închis din 2010, a fost modernizat pentru trafic internaţional rutier, alături de alte patru puncte, de la Ulma, Izvoarele Sucevei, Climăuţi şi Racovăţ.

Lucrările de modernizare a celor cinci puncte de la frontiera cu Ucraina au fost încheiate de partea română în 2012, însă acestea nu sunt funcţionale în condiţiile în care autorităţile ucrainene nu au realizat lucrări de modernizare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GUVERN,
UCRAINA,
frontiera,
vicovu de sus
/actualitate/punctul-de-trecere-a-frontierei-vicovu-de-sus-crasna-inchis-din-2010-va-fi-redeschis-in-septembrie-13141177
13141177
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.