Ponta, la inaugurarea unui centru Vodafone: Dacă Guvernul nu poate ajuta foarte mult, măcar să nu încurce companiile care îşí fac treaba

Postat la 02 iulie 2014 67 afişări

Guvernul va susţine politica de acordare a ajutoarelor de stat pentru companiile care creează locuri de muncă, a transmis premierul Victor Ponta, prezent la inaugurarea unui centru Vodafone, spunând că, "dacă Guvernul nu poate să ajute foarte mult, măcar să nu încurce companiile care îşi fac treaba".

Ponta, la inaugurarea unui centru Vodafone: Dacă Guvernul nu poate ajuta foarte mult, măcar să nu încurce companiile care îşí fac treaba

 Prezent la inaugurarea unui centru Vodafone de servicii şi suport IT la Bucureşti, premierul a arătat că operatorul de telefonie a solicitat autorităţilor române un ajutor de stat.

"Ştiu - sper că nu e încă confidenţial - de un nou proiect pentru care compania a solicitat ajutor de stat şi care va crea noi locuri de muncă pentru tineri. Acest gen de politici sprijină nu doar companiile, ci în primul şi în primul rând societatea românească şi îmi doresc ca, de fiecare dată, să pot să spun că, dacă Guvernul nu poate să ajute foarte mult, măcar să nu încurce companiile care îşí fac treaba", a spus Ponta, la eveniment.

El a arătat că toate companiile serioase, care creează locuri de muncă şi investesc pe termen lung în România, pot accesa ajutor de stat.

Şeful Vodafone România a precizat că ajutorul de stat vizează şi investiţia în centrul inaugurat miercuri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-la-inaugurarea-unui-centru-vodafone-daca-guvernul-nu-poate-ajuta-foarte-mult-macar-sa-nu-incurce-companiile-care-isi-fac-treaba-12875502
12875502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.