Hotelierii vor să înfiinţeze un serviciu privat de salvamar, iar statul să le deducă cheltuielile

Postat la 01 iulie 2014 30 afişări

Nemulţumiţi de absenţa salvamarilor pe plaje, care pune în pericol vieţile celor aproape 2 milioane de turişti prezenţi în fiecare an la mare, hotelierii de pe litoral vor să dezvolte un serviciu propriu de salvare, dar cer statului deducerea cheltuielilor cu salariile salvamarilor, potrivit FPTR.

Hotelierii vor să înfiinţeze un serviciu privat de salvamar, iar statul să le deducă cheltuielile

 Hotelierii de pe litoral sunt nemulţumiţi că autorităţile locale nu au reuşit până acum să asigure prezenţa unor salvamari în staţiunile de la malul mării. Ei spun că salvamarii lipsesc de pe jumătate din plaje, iar în rest sunt asiguraţi un minim de angajaţi din fondurile asociaţiei operatorilor de plaje.

"Suntem deja la începutul lunii iulie, iar pe jumătate din plaje turiştii nu sunt supravegheaţi de nimeni", a declarat marţi într-un comunicat Mohammad Murad, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hotelierii-vor-sa-infiinteze-un-serviciu-privat-de-salvamar-iar-statul-sa-le-deduca-cheltuielile-12869484
12869484
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.