Nou sistem de business în benzinării: Ce servicii for fi oferite de OMV Petrom

Postat la 30 iunie 2014 96 afişări

OMV Petrom (SNP) a început implementarea unui nou model de business în cadrul reţelei de benzinării, prin care urmăreşte diversificarea gamei de produse şi servicii disponibile pentru clienţi precum restaurante, farmacii, service-uri auto sau ghişee de unde pot fi achiziţionate poliţe de asigurare.

Nou sistem de business în benzinării: Ce servicii for fi oferite de OMV Petrom

"Este o premieră în România, însă acest model este validat internaţional. Avem în vedere deschiderea, în cadrul benzinăriilor, de restaurante, farmacii, service-uri auto sau ghişee de unde pot fi achiziţionate poliţe de asigurare. Acestea vor funcţiona în spaţii închiriate către parteneri OMV Petrom. Credem că există o tendinţă de creştere a ponderii serviciilor auxiliare în benzinării. Aceasta răspunde nevoilor clientului modern, foarte activ, de a avea acces dintr-un singur loc la o gama extinsă de servicii şi produse", a declarat într-un comunicat Adrian Nicolaescu, senior head of retail din OMV Petrom.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/nou-sistem-de-business-in-benzinarii-ce-servicii-for-fi-oferite-de-omv-petrom-12861405
12861405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.