Ponta, la inaugurarea Aeroportului Craiova: Investitorii nu trebuie să folosească doar aeroportul de la Bucureşti

Postat la 07 decembrie 2012 17 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Craiova, la inaugurarea aeroportului după lucrări de modernizare şi a staţiei SMURD din incinta acestuia, că oamenii de afaceri care vor vrea să vină în oraşele din Oltenia nu mai trebuie să folosească de acum încolo doar aeroportul de la Bucureşti.

Ponta a spus că Aeroportul Craiova reprezintă "o piatră de temelie" pentru Oltenia şi l-a felicitat pe preşedintelui Consiliului Judeţean, Ion Prioteasa, pentru lucrările de modernizare.

"Vreau să salut acest eveniment pe care eu îl consider o piatră de temelie pentru ceea ce va fi regiunea Oltenia. O regiune de care România are nevoie aşa cum are nevoie de toate celelalte regiuni, o regiune care va exista şi în mod constituţional odată cu modificarea de anul viitor a Constituţiei, o regiune care are nevoie ca să existe aceste elemente de bază, şi anume un aeroport şi îl felicit pe preşedintele CJ Dolj, Ion Prioteasa, şi Consiliul Judeţean Dolj, care fără sprijin mare din altă parte a dus la capăt acest proiect, proiect de care vor beneficia toate judeţele Olteniei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Aeroportului Craiova,
Investitorii,
Ponta
/actualitate/ponta-la-inaugurarea-aeroportului-craiova-investitorii-nu-trebuie-sa-foloseasca-doar-aeroportul-de-la-bucuresti-10377331
10377331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.