Ponta este dispus să accepte consilieri olandezi la Poliţia de Frontieră şi Vamă, pentru Schengen

Postat la 10 mai 2012 11 afişări

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că este dispus să accepte consilieri olandezi sau din orice alte stat european care să asiste atât Poliţia de Frontieră, cât şi serviciile vamale în procesul de aderare a României la Spaţiul Schengen, pentru a demonstra că autorităţile nu au nimic de ascuns.

"Pentru Schengen, din punctul de vedere al Guvernului României, există deschidere totală de a avea experţi, consilieri olandezi sau europeni de orice tip, atât la Poliţia de Frontieră, cât şi la serviciile vamale, pentru a dovedi că suntem deschişi, că nu avem nimic de ascuns şi că nu suntem criticabili, aşa cum erau vechile autorităţi.

Mai departe, sigur că, din păcate, sunt lucruri care nu depind de România, referitoare la politica internă din Olanda şi la faptul că este această campanie electorală. Sunt absolut hotărât însă, tocmai pentru a influenţa pozitiv decizia autorităţilor olandeze, ca Guvernul actual să ia toate măsurile necesare referitoare la raportul pe MCV din luna iulie", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ponta,
Schengen,
Poliţia de Frontieră,
Vamă
/actualitate/ponta-este-dispus-sa-accepte-consilieri-olandezi-la-politia-de-frontiera-si-vama-pentru-schengen-9612754
9612754
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.