Ponta, despre disponibilizări la Poştă: Cei care au venit pe criterii politice să plece

Postat la 15 mai 2013 31 afişări

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Comunicaţiilor, Dan Nica, să găsească criterii transparente şi clare pe baza cărora să fie disponibilizaţi angajaţii de care Poşta Română nu mai are nevoie, adăugând că, în opinia sa, printre cei vizaţi trebui să se afle cei angajaţi pe criterii politice.

Ponta, despre disponibilizări la Poştă: Cei care au venit pe criterii politice să plece

 Solicitarea a fost adresată în şedinţa de guvern.

"Sigur va trebui făcută o restructurare. Vor fi oameni care nu mai au cum să rămână, pentru că nu e nevoie, însă cel mai important, domnule ministru, vă rog, să discutaţi criteriile pe care se fac disponibilizările. Cei care au venit pe criterii politice cred că trebuie să plece. Trebuie să găsiţi acele criterii. Oricum nu vor fi acceptate de toată lumea, dar trebuie să fie cât mai transparente şi cât mai clare", i-a spus Ponta ministrului.

El a susţinut faptul că Guvernul doreşte să găsească o "soluţie realistă" şi nu una care să păcălească oamenii.

"Nu vreau să-i păcălim pe oameni, vreau să le spunem foarte clar că, din 2009 încoace, când compania a trecut pe pierdere sub conducerea PDL, s-au angajat 6.000 de oameni, în condiţiile în care activitatea Poştei, ca de altfel în toată lumea şi în toată Europa, se reduce prin mijloacele moderne de comunicare", a explicat premierul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-despre-disponibilizari-la-posta-cei-care-au-venit-pe-criterii-politice-sa-plece-10879642
10879642
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.