Ponta: Dacă nu relansăm economia - oamenii vor avea o viaţă din ce în ce mai grea

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 12 septembrie 2022 28 afişări

Dacă nu relansăm economia - oamenii vor avea o viaţă din ce în ce mai grea, afirmă fostul premier Victor Ponta, după ce INS a anunţat că rata anuală a inflaţiei în luna august 2022 comparativ cu luna august 2021 este 15,3%.

Ponta: Dacă nu relansăm economia - oamenii vor avea o viaţă din ce în ce mai grea

„Nu înţeleg ce rost are să vorbim de o creştere a pensiilor cu 5% sau 10%? Dacă nu relansăm economia - oamenii vor avea o viaţă din ce în ce mai grea”, afirmă fostul premier Victor Ponta.

Reacţia acestuia vine după anunţul INS de luni.

Preţurile de consum au crescut într-o lună cu 0,6%. Comparaţia este realizată de Institutul Naţional de Statistcă şi vizează preţurile din luna august. În ceea ce priveşte comparaţia cu anul trecut, preţurile au crescut cu 11%.

Rata inflaţiei de la începutul anului (august 2022 comparativ cu decembrie 2021) este 11,6%, iar rata anuală a inflaţiei în luna august 2022 comparativ cu luna august 2021 este 15,3%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ponta,
inflaţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.