Ponta, circumspect că presa a înţeles declaraţia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfă

Postat la 03 iunie 2013 30 afişări

Premierul Victor Ponta s-a arătat circumspect, luni, cu privire la acurateţea preluării de către jurnalişti a declaraţiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, în care acesta spunea că salariul de 9.000 de euro al directorului CFR Marfă este unul corect, arătând că lucrurile au fost înţelese "invers".

Ponta, circumspect că presa a înţeles declaraţia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfă

 Solicitat să comenteze declaraţia lui Fenechiu în care acesta spunea că salariul directorului de la CFR Marfă, de 9.000 de Euro, e unul corect, Ponta a precizat: "Am dat o Ordonanţă: de şase ori salariul mediu".

Întrebat cum e cu "populismele" la care Fenechiu cerea să se renunţe, Ponta a spus: "Îl chem eu pe domnul Fenechiu şi... Unde a zis chestia asta? Haideţi să vedem".

Ulterior, Ponta s-a arătat circumspect cu privire la acurateţea preluării de către jurnalişti a declaraţiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu.

"De atâtea ori am văzut declaraţii în care oamenii au spus ceva şi dumneavoastră aţi înţeles altceva. Ascultaţi-mă un pic. Eu de exemplu am spus că domnul Şova a făcut foarte bine că a reziliat contractul cu Bechtel şi că uitându-mă la televizor la unele televizuni nu mai înţelegeam dacă e bine sau e rău. După care am citit la dumneavoastră că l-am criticat pe Şova. Deci, daţi-mi voie să vorbesc cu... Fiecare înţelege exact invers decât vorbim", a spus Ponta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ponta-circumspect-ca-presa-a-inteles-declaratia-lui-fenechiu-privind-salariul-directorului-cfr-marfa-10920138
10920138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.