Victor Ponta a explicat cum va arata o guvernare PSD-PNL

Postat la 21 noiembrie 2010 12 afişări

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata, duminica, de Pro TV, ca este fezabila varianta ca PSD, cel mai votat partid in sondajele recente, sa dea premierul, iar PNL sa dea presedintele, Crin Antonescu fiind, acum, cel mai votat candidat la Presedintie.

Intrebat ce vrea sa puna in locul guvernului Boc, dupa o eventuala cadere a acestuia, Ponta a raspuns: "Un guvern PSD-PNL, al celor doua partide, cu un plan anticriza".

El considera ca votul dat in 2008 de romani la alegerile parlamentare nu mai are nicio relevanta in prezent, pentru ca s-a format o noua majoritate si a aparut in Parlament un nou partid, care nu a candidat la acele alegeri.

Ponta a mai spus ca PSD a stabilit cu PNL un program economic comun.

Vezi inregistrarea emisiunii pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
opozitie,
Ponta,
guvernare,
PSD,
PNL,
Antonescu
/actualitate/politic/victor-ponta-a-explicat-cum-va-arata-o-guvernare-psd-pnl-7736223
7736223
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.