UDMR are rivali: popularii maghiari din Transilvania isi fac partid

Autor: Mihai Mitrica Postat la 08 mai 2011 25 afişări

Presedintele provizoriu al Partidului Popular Maghiar din Transilvania, Toro T. Tibor, a depus la Tribunalul Bucuresti documentele pentru inregistrarea juridica a formatiunii, afirmand ca partidul incearca sa umple un gol in reprezentarea comunitatii maghiare.

El a mentionat ca acest gol nu a fost "absorbit" de celelalte formatiuni politice maghiare, UDMR si PCM. Presedintele provizoriu al PPMT a precizat ca partidul va incerca sa obtina voturile celor circa 600 de mii de alegatori pe care i-a pierdut UDMR in ultimii 20 de ani si sa mobilizeze aceasta masa electorala.

Intrebat daca Laszlo Tokes va face parte din conducerea acestui partid, Toro T. Tibor el a raspuns negativ, adaugand ca acesta este mentorul noii formatiuni politice si ca Tokes si al sau Consiliu National al Maghiarilor au sprijinit viitorul partid din punct de vedere logistic si moral.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/udmr-are-rivali-popularii-maghiari-din-transilvania-isi-fac-partid-8244303
8244303
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.