Serban Mihailescu si Ioan Munteanu au demisionat din PSD

Postat la 21 februarie 2010 12 afişări

Senatorul Serban Mihailescu si deputatul Ioan Munteanu au demisionat din PSD si au decis sa se alature grupului independentilor, condus de Gabriel Oprea, Mihailescu afirmand ca "s-a incheiat o etapa din viata PSD" si ca in ultima vreme experienta sa nu a mai fost folosita de partid.

Deciziile celor doi parlamentari, anuntate printr-un comunicat al grupului parlamentarilor independenti, survin alegerii lui Victor Ponta la conducerea PSD. Serban Mihailescu era membru PSD din 1991, membru in conducerea partidului, si a detinut functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor, dar si pe cea de ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului in Cabinetul Nastase.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/serban-mihailescu-si-ioan-munteanu-au-demisionat-din-psd-5582059
5582059
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.