Seful Oracle Romania despre zvonurile care il dau noul ministru al comunicatiilor

Postat la 02 septembrie 2010 52 afişări

Sorin Mindrutescu, 41 de ani, directorul general al subsidiarei locale a producatorului american de software Oracle, cu afaceri de 71 mil. euro in 2009, nu a dorit sa comenteze informatiile publicate de ziarul "Gandul" potrivit carora ar urma sa fie propus de PD-L ca ministru al comunicatiilor in locul lui Gabriel Sandu, care ar urma sa fie remaniat.

"Nu comentez. Este o surpriza si pentru mine" a spus Mindrutescu, fara a oferi alte detalii.

Potrivit "Gandul", premierul Emil Boc i-a prezentat astazi sefului statului lista de ministri care urmeaza sa fie remaniati. Conform unor surse din partidul de guvernamant, pe lista lui Boc se afla Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor, alaturi de ministrul Muncii, Mihai Seitan, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru si ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
Oracle,
PD-L,
Sorin Mindrutescu
/actualitate/politic/seful-oracle-romania-despre-zvonurile-care-il-dau-noul-ministru-al-comunicatiilor-7088711
7088711
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.