Se mai duce un mit: ca PNL nu-si da afara membrii cand vorbesc ce nu trebuie

Autor: Mihai Mitrica Postat la 17 aprilie 2011 13 afişări

Biroul Politic Central al PNL l-a mandatat pe presedintele Crin Antonescu sa propuna Delegatiei Permanente excluderea din partid a primarului Devei, Mircia Muntean. Cel mai probabil, decizia de excludere va fi luata la urmatorul Consiliu National care va avea loc dupa Pasti.

Trei membri ai PNL - presedintele PNL Hunedoara, Mircea Molot, deputatul Mariana Campeanu si senatorul Dan Radu Rusanu - au propus suspendarea din partid a primarului Mircia Muntean pentru atacurile pe care acesta le-a adus in presa la adresa membrilor partidului.

Muntean este unul dintre simbolurile luptei PNL cu masinaria politica a PSD, pe vremea cand social-democratii erau la putere inainte de 2004, fiind prezentat drept o victima a justitiei lui Adrian Nastase, care i-ar fi facut dosare pe considerente strict politice.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/se-mai-duce-un-mit-ca-pnl-nu-si-da-afara-membrii-cand-vorbesc-ce-nu-trebuie-8165630
8165630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.