Să le iasă limba de-un cot!

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 29 ianuarie 2012 22 afişări

Liderul PNL, Crin Antonescu, a încercat să infirme zvonurile despre disensiuni în USL, după ce Adrian Năstase s-a opus demisiei în masă a opoziţiei din Parlament, idee promovată de un Antonescu păcălit de nu se ştie care jurişti că dacă useliştii demisionează, automat provoacă alegeri generale anticipate.

După ce câţiva liberali (Ludovic Orban, Adriana Săftoiu) şi-au luat şeful în serios şi s-au grăbit să-şi depună demisiile, Victor Ponta a clarificat că PSD n-are de gând să-şi dea demisia şi că poate face mai multe din Parlament pentru blocarea iniţiativelor PDL. Ponta a înţeles ceea ce n-au înţeles iniţial juriştii USL, anume că o demisie în masă a opoziţiei din Parlament nu provoacă alegeri anticipate, ci alegeri parţiale în circumscripţiile rămase fără aleşi.

Urmarea a fost că liberalii s-au repliat şi ei şi au propus, prin inocentul Mircea Diaconu, o tactică de luptă care spune totul despre felul cum îşi percep aleşii responsabilitatea faţă de ţară: rămânem în Parlament "nu ca prezenţă fizică, ci ca şi scaune (sic!)", blocând cvorumurile prin chiul constant, până când pedeliştilor "o să le iasă limba de-un cot şi o să fie dezastru".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/sa-le-iasa-limba-de-un-cot-9185119
9185119
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.