Ponta: Roberta Anastase isi recunoaste greseala, dar PSD tot depune plangere penala

Postat la 20 septembrie 2010 13 afişări

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat luni pentru MEDIAFAX ca anuntul presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, cu privire la eventualitatea reluarii votului la Legea pensiilor inseamna o recunoastere a greselii, dar PSD tot va face plangere penala impotriva ei.

Ponta a spus ca "infractiunea este deja comisa", referindu-se la votul dat saptamana trecuta de Camera Deputatilor la Legea pensiilor."Abuzul in serviciu, falsul si uzul de fals oricum au fost comise. PSD oricum va depune plangere penala impotriva Robertei Anastase", a continuat el.Ponta a spus ca anuntul despre posibilitatea reluarii votului la Legea pensiilor echivaleaza cu recunoasterea greselii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
Ponta,
Roberta Anastase,
PSD
/actualitate/politic/ponta-roberta-anastase-isi-recunoaste-greseala-dar-psd-tot-depune-plangere-penala-7326516
7326516
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.