Politicieni etno-botanici

Postat la 15 februarie 2010 17 afişări

Ultimatumul adresat directorului EximBank de catre premierul Emil Boc este subiectul editorialului lui Marius Nitu din cotidianul Gandul.

Flacara violet nu s-a stins dupa ce l-a prajit pe Geoana, ea continua sa faca victime printre politicienii Romaniei. Unul dintre ei e Emil Boc. Premierul s-a dus la OTV si, de pe scaunul ocupat candva de piticul porno, i-a dat un ultimatum lui Ionut Costea, directorul EximBank si cumnatul lui Mircea Geoana.

Ori Costea accepta sa-si reduca singur salariul de la 21.000 de euro la 1.000 de euro, ori incep procedurile de revocare din functie. Aici nu e vorba de razbunare, se stie ca Traian Basescu are doar o ura platonica impotriva celor care l-au chinuit la alegeri. E vorba de solidaritate cu poporul lovit de criza aratata de cei care lucreaza cu banii statului. Cum criza e serioasa, imaginea sacrificiului trebuie sa fie groasa. Deci, 1.000 de euro leafa unui director de banca. Parca-l si vezi pe Costea sau pe succesorul sau cum isi incalzeste pe resou borcanul cu tocana de cartofi intre aprobarea unor contracte de milioane de euro. Corect, leafa e nesimtita si la fel de adevarat e faptul ca domn' Costea n-ajungea niciodata in postul ala daca nu-i avea in familie pe Geoana si pe "Draga Mihaela". Dar, din punct de vedere al efectelor practice, Boc putea la fel de bine sa faca un apel "de constiinta" catre Videanu si Berceanu sa-si doneze jumatate din avere saracilor.

Cititi editorialul lui Marius Nitu pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/politicieni-etno-botanici-5523056
5523056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.