Onţanu, Negoiţă, Piedone, Poteraş, candidaţii PDL la primăriile de sector ale Capitalei - surse

Postat la 25 februarie 2012 14 afişări

Neculai Onţanu, Liviu Negoiţă, Cristian Popescu Piedone şi Cristian Poteraş vor fi candidaţii PDL la primăriile sectoarelor 2,3,4 şi 6 ale Capitalei, candidatul pentru Primăria Generală urmând a fi stabilit până la 15 martie au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, surse din PDL.

Potrivit surselor citate, "pentru sectoarele 1 şi 5 se aşteaptă rezultatele sondajelor. Un sondaj a fost făcut pentru stabilirea candidatului pentru Primăria Capitalei, iar în acesta a ieşit pe primele locuri Silviu Prigoană, dar urmează să fie făcut un alt sondaj, astfel încât până la 15 martie să fie stabiliţi toţi candidaţii ", au detaliat sursele citate.

PDL a stabilit candidaţii pentru primăriile de sector, numele lor urmând să fie anunţate printr-o "strategie potrivită", partidul având şanse să mai câştige cel puţin o primărie pe lângă cele două pe care le deţine în prezent, a declarat, sâmbătă, vicepreşedintele PDL Elena Udrea.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/ontanu-negoita-piedone-poteras-candidatii-pdl-la-primariile-de-sector-ale-capitalei-surse-9344015
9344015
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.