Intr-o jumatate de mandat, Boc si-a asumat raspunderea cat toti ceilalti premieri in 20 de ani de guvernare

Postat la 07 aprilie 2011 7 afişări

Toate legile importante ale ultimilor doi ani au trecut de Parlament fara dezbatere, Cabinetul Boc promovandu-le prin asumarea raspunderii.

De la instalarea sa, in 22 decembrie 2008, si pana astazi, guvernul s-a prezentat de 6 ori in fata Parlamentului, cu 11 legi asumate individual sau la pachet, ultima data pe 8 martie, anul acesta, si se pregateste s-o faca a saptea oara, pentru Legea salarizarii cadrelor didactice si Codul Dialogului Social. Guvernele anterioare au adunat impreuna, in 20 de ani, acelasi numar de asumari cate va reusi sa bifeze Boc in doar doi ani de mandat. Pana ii expira, constitutional, termenul, Boc are insa toate sansele sa se autodepaseasca, deoarece, asa cum se vede din cronologia de mai jos, apeleaza la procedura asumarii de cel putin doua ori pe an, uneori modificand aceeasi lege.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
boc,
asumare,
raspundere,
abuz
/actualitate/politic/intr-o-jumatate-de-mandat-boc-si-a-asumat-raspunderea-cat-toti-ceilalti-premieri-in-20-de-ani-de-guvernare-8135769
8135769
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.