Guvernul Boc are un plan misterios de concedieri pentru multumirea presedintelui Basescu

Postat la 15 aprilie 2010 10 afişări

Dupa ce presedintele Traian Basescu a cerut la televizor "socoteala" Cabinetului Boc pe motiv ca au fost dati afara prea putini bugetari, ministrii s-au adunat in sedinta de Guvern pentru a hotari cum raspund.

Conform declaratiilor oficiale, nu s-a vorbit despre disponibilizari. Surse oficiale au declarat insa pentru Gandul ca premierul Emil Boc le-a cerut membrilor Guvernului sa prezinte in cel mult trei saptamani o situatie concreta cu numarul de angajati la care se poate renunta. "Premierul a dat un termen-limita de trei saptamani pentru prezentarea unei situatii privind disponibilizarile. Astazi, nimeni nu a venit cu foaia de concedieri dupa el. Premierul Emil Boc ne-a intrebat doar care este situatia", ne-au declarat sursele.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Boc,
masuri,
Guvern,
concedieri,
salarii,
Basescu
/actualitate/politic/guvernul-boc-are-un-plan-misterios-de-concedieri-pentru-multumirea-presedintelui-basescu-5899671
5899671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.