Gheorghe Nichita: PDL nu a invatat nimic din greselile facute de PSD in timpul guvernarii Nastase

Postat la 01 aprilie 2012 17 afişări

Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, a declarat, la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica de PRO TV, ca PDL nu a invatat nimic din greselile facute de PSD in timpul guvernarii lui Adrian Nastase. El a spus, raspunzand unei intrebari referitoare la plecarea lui Sorin Frunzaverde din PDL, ca evenimentul a reprezentat o surpriza si "un semnal care de fapt a stat mocnit in randurile PDL". "Acest partid n-a invatat nimic din greselile pe care le-am facut chiar noi, PSD, in guvernarea lui Adrian Nastase. Si atunci erau discutii foarte mari ca am adus ministri si i-am facut apoi vicepresedinti", a sus Nichita.

Intrebat de ce, la randul sau, a ales sa plece de la PD la PSD, el a spus: "Am fost consecvent, ca si Frunzaverde, cu principiile mele". "In anul 2000, am candidat la Primaria municipiului Iasi, mi s-a promis foarte clar sprijinul partidului, am fost abandonat in timpul campaniei electorale pentru alte lucruri, dupa aceea mi-am dat seama si eu. Am insistat sa candidez mai departe la Parlament si atunci mi s-a spus ca sunt un om mort politic si ca trag partidul inapoi in jos si ca nu mai contez pentru dansii", a spus el, precizand ca cei care i-au transmis acest mesaj au fost presedintele organizatiei judetene si de o parte din vicepresedintii de la acea vreme.

"Deci azi ne-am facut frati cu PNL-ul pentru un lucru foarte clar: nu pentru ca suntem noi de aceeasi doctrina ideologica, ci pentru faptul ca vrem sa schimbam orice sistem al lui Traian Basescu. De multe ori te faci frate, treci puntea si dupa aceea impune-ti punctul de vedere", a comentat primarul Iasiului.

Vezi aici emisiunea integral:

Mai mult pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/gheorghe-nichita-pdl-nu-a-invatat-nimic-din-greselile-facute-de-psd-in-timpul-guvernarii-nastase-9462337
9462337
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.