De unde va taia Boc pentru a-l multumi pe presedinte

Postat la 14 aprilie 2010 6 afişări

Presedintele nu este convins ca Guvernul a facut concedierile anuntate in sistemul public. El a subliniat ca nu este normal ca Romania sa se imprumute din nou de la FMI pentru a plati pensii si salarii.

Reprezentantii Guvernului vor fi chemati saptamana viitoare de presedintele Traian Basescu la Cotroceni pentru a explica de ce sunt atat de putini someri care vin din sistemul bugetar, in conditiile in care oficialii de la Palatul Victoria s-au angajat in fata FMI sa reduca cheltuielile statului cu salariile din sistemul public. Anuntul a fost facut chiar de presedintele Basescu, in cadrul unei emisiuni la B1 TV.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Boc,
masuri,
Guvern,
concedieri,
salarii,
Basescu
/actualitate/politic/de-unde-va-taia-boc-pentru-a-l-multumi-pe-presedinte-5890472
5890472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.