Cumnatul lui Geoana face eximbancuri cu Boc si Google

Postat la 19 februarie 2010 5 afişări

Rugat de premierul Boc sa-si reduca leafa de 20.000 de euro, dupa modelul Ionut Popescu de la Fondul Proprietatea, Ionut Costea ii raspunde lui Boc: "Salariul este in concordanta cu valoarea din bancile private si de stat de pe piata, dar la nivelul de jos".

Ionut Costea, presedintele bancii de stat EximBank, sustine ca salariul sau de circa 20.000 de euro pe luna este la un nivel scazut fata de cele practicate in mediul bancar romanesc. Intrebat de Gandul daca remuneratia primita reflecta performantele bancii pe care o conduce, cumnatul presedintelui PSD Mircea Geoana a raspuns ca "salariul este in concordanta cu valoarea din bancile private si de stat de pe piata, dar la nivelul de jos".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Geoana,
Ionut Costea,
EximBank,
salariu,
numire,
banci
/actualitate/politic/cumnatul-lui-geoana-face-eximbancuri-cu-boc-si-google-5558591
5558591
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.