Cristian Diaconescu s-a alaturat grupului independentilor

Postat la 24 februarie 2010 10 afişări

Senatorul Cristian Diaconescu s-a alaturat grupului independentilor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, Gabriel Oprea, ministru al Apararii si lider al grupului. Diaconescu este al patrulea parlamentar PSD care paraseste partidul dupa Congresul extraordinar in urma caruia Victor Ponta a fost ales presedinte.

Ceilalti trei sunt senatorul Serban Mihailescu si deputatii Ioan Munteanu si Culita Tarata. Diaconescu a declarat, marti, la Antena 2, raspunzand unei intrebari, ca plecarea sa din PSD depinde de rezultatul anchetei in legatura cu filajul sau. El a spus ca nu si-a dorit functii in PSD si ca nu a candidat la sefia partidului pentru a obtine beneficii. Diaconescu a spus ca este nevoie de o expresie puternica a stangii in Romania, in conditiile in care Presedintia, Guvernul si o parte a opozitiei sunt de dreapta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/cristian-diaconescu-s-a-alaturat-grupului-independentilor-5613104
5613104
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.