Copiii dintr-o scoala bucuresteana au primit calendare cu chipul Elenei Udrea

Postat la 21 decembrie 2010 12 afişări

Copiii dintr-o scoala bucuresteana au primit calendare cu chipul Elenei Udrea. "Pentru toti copiii din colegiu am avut daruri, nu e politica", spune Udrea.

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, ca a vazut ca au fost distribuite calendare cu chipul ei intr-o scoala din Bucuresti si a aratat ca aceasta este o scoala din colegiul ei, in care a facut cadouri copiilor, mentionand ca nu este vorba de campanie electorala. "Am facut cadouri tuturor copiilor din colegiul meu", a spus Udrea.

Intrebata daca face politica in scoli, Elena Udrea a precizat: "Nu este politica. Sunt deputat al colegiului respectiv. Oamenii aceia ar trebui sa aiba o relatie cu deputatul lor. In niciun caz nu e nici campanie elctorala, nici nu scrie «Votati Elena Udrea». Este in colegiul meu si pentru toti copiii am avut daruri, pentru cei batrani la fel". Udrea a fost intrebata si de sloganul ei, care apare pe calendare, "I love B". "Ce are acest slogan, ma reprezinta", a adaugat Elena Udrea.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Udrea,
calendar,
scoli,
elevi,
partid,
PDL
/actualitate/politic/copiii-dintr-o-scoala-bucuresteana-au-primit-calendare-cu-chipul-elenei-udrea-7835774
7835774
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.