Cine mai misca in front in fata lui Ponta?

Postat la 13 martie 2011 11 afişări

Social-democratii au trecut printr-o saptamana marcata de lupte intestine, dupa ce Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, a devoalat o intalnire de taina intre fidelii fostului lider Mircea Geoana, care viza constituirea unui nou partid, rupt din PSD.

Unul dintre cei mai vizibili contestatari ai lui Victor Ponta din teritoriu, senatorul Ion Toma, a fost de altfel exclus din PSD pentru presupusul sau rol in sprijinirea unei alternative politice sub conducerea lui Mircea Geoana. Ar fi vorba de un nou partid care sa-i adune pe toti nemultumitii de politica dura a lui Ponta, in frunte cu Geoana, mai intai suspendat temporar din PSD pentru explicatiile date pe blog despre vizita sa la Sorin Ovidiu Vintu din preziua alegerilor din 2009 si, mai nou, amenintat cu excluderea din randurile social-democratilor pentru "complotul" de spargere a partidului.

Si fostul presedinte al PSD Arad, Marius Lazar, a fost exclus din partid, in aceeasi zi cand a trimis o scrisoare deschisa liderului Victor Ponta in care-l acuza de "reflexe staliniste".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/cine-mai-misca-in-front-in-fata-lui-ponta-8055945
8055945
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.