Cezar Preda: Il felicit pe Ponta, vom fi adversari pe viata si moarte in ideologie si politici

Postat la 21 februarie 2010 14 afişări

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, ca il felicita pe Victor Ponta pentru preluarea sefiei PSD, precizand ca social-democratii si democrat-liberalii vor fi "adversari pe viata si moarte in ideologie si politici".

"Il felicit pe Victor Ponta pentru victoria la sefia PSD, sunt de acord cu el ca vom fi adversari pe viata si pe moarte in ideologie si in politici, noi de dreapta si ei de stanga", a spus Preda. El a mentionat ca nu este de acord ca cele doua partide sa fie adversare privind reforma statului, asa cum au hotarat romanii in decembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PSD,
Ponta,
congres,
presedinte,
alegeri,
reactii,
Cezar Preda
/actualitate/politic/cezar-preda-il-felicit-pe-ponta-vom-fi-adversari-pe-viata-si-moarte-in-ideologie-si-politici-5581644
5581644
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.