Cele sapte minuni ale primarilor din Romania: de la piramida cu closet la catedrala-buncar

Postat la 19 iulie 2010 28 afişări

Doi primari din Romania s-au visat faraoni. Unul a facut piramida pe primarie, celalalt langa. O capitala de judet a ramas fara apa calda si caldura. Primarul a venit cu o idee de un milion de euro construind o fantana arteziana care canta "Oda bucuriei".

In Voluntari, Beverly Hills-ul de Ilfov, primarul "patriarh" ridica o catedrala cu buncar antiatomic, spatii de joaca pentru copii si cinci clopote actionate din buton.

In Oradea, primarul Ilie Bolojan construieste o piramida in curtea interioara a institutiei. Aceasta are parter si subsol, se intinde pe 550 de metri patrati, va fi acoperita cu sticla si costa 1,3 milioane de lei. Piramida, destinata relatiilor cu publicul, are wc-urile la subsol, alaturi de un bar cu 76 de locuri. La parter pot astepta 50 de persoane sa le vina randul la cele 34 de ghisee. Primarul Ilie Bolojan a declarat ca piramida e piramida doar pe un cub care intra in alt cub, restul fiind doar o constructie acoperita cu sticla.

Cititi mai multe despre proiectele primarilor romani pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/cele-sapte-minuni-ale-primarilor-din-romania-de-la-piramida-cu-closet-la-catedrala-buncar-6605496
6605496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.