Bronislaw Komorowski este noul presedinte al Poloniei

Postat la 05 iulie 2010 16 afişări

Liberalul Bronislaw Komorowski l-a invins in alegerile de duminica pe contracandidatul sau conservator, Jaroslaw Kaczynski, obtinand 52,63 la suta din voturi la al doilea tur de scrutin al prezidentialelor, conform rezultatelor anuntate dupa numararea a 95 la suta din voturi, relateaza AFP.

Presedintele Comisiei Electorale Nationale, Stefan Jaworski, a afirmat ca, potrivit rezultatelor parţiale, Kaczynski a obtinut 47,37 la suta din voturi, iar rata de participare la vot a fost de 55,29 la suta.

El a precizat ca rezultatele definitive ale scrutinului de duminica vor fi anuntate luni dupa-amiaza. Cititi mai mult despre alegerile prezidentiale din Polonia pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/bronislaw-komorowski-este-noul-presedinte-al-poloniei-6495412
6495412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.