Boc va apela la justitie ca sa-l trimita in somaj, fara despagubiri, pe cumnatul lui Geoana

Postat la 20 februarie 2010 12 afişări

La numai o zi de la mesajul sfidator al directorului EximBank, care a declarat pentru "Gandul" ca salariul sau de circa 20.000 de euro pe luna este chiar mai mic comparativ cu remuneratiile omologilor sai din bancile private, premierul Emil Boc ii raspunde printr-o noua provocare: trimiterea in justitie.

Mai exact, dupa ce tot el a fost de acord in vremea guvernarii in Coalitie cu PSD ca Ionut Costea sa ajunga sef la EximBank (avand in vedere gradul sau de rudenie cu Mircea Geoana), acum Boc sustine ca Guvernul va apela la instanta pentru a inlatura clauzele care ar costa bugetul 500.000 de euro daca l-ar revoca pe aceasta din functie.

Mai multe informatii pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Boc,
Ionut Costea,
demitere,
proces,
EximBank
/actualitate/politic/boc-va-apela-la-justitie-ca-sa-l-trimita-in-somaj-fara-despagubiri-pe-cumnatul-lui-geoana-5573854
5573854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.