Boc: Toti bugetarii isi vor recupera integral salariile in 2012

Postat la 06 aprilie 2011 20 afişări

Premierul Emil Boc a declarat marti seara, intr-un interviu acordat Realitatea TV, ca toti bugetarii isi vor recupera salariile incepand cu 2012, masura fiind prevazuta in strategia fiscala pe anul viitor.

Declaratiile premierului:

- Eu am venit sa dau raspunsuri la problemele cu care se confrunta romanii.

- Sunt de partea buna a lucrurilor, ceea ce fac e pentru interesul oamenilor. Am convingerea ca reformele au fost pentru tara.

- Eu cred ca PDL si coalitia vor castiga urmatoarele alegeri.

- Ma simt ca un om care a luat cele mai multe masuri anticriza.

- In cadrul optiunilor, a fost avut in vedere si un premier independent. E dreptul constitutional al presedintelui. Presedintele nu mi-a cerut in ultimele luni sa plec.

Despre salariile profesorilor: Statul roman va respecta orice sentinta judecatoreasca. Acesti bani se vor recupera esalonat din 2012, 2013, 2014. Prin Legea bugetului pentru 2012 vom stabili cat si cum, dupa inventarierea tuturor sentintelor judecatoresti, pentru a identifica exact valoarea, si dupa ce vom stabili ce alte obligatii salariale mai are statul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salarii,
plafonare,
profesori,
educatie,
Boc,
decizii
/actualitate/politic/boc-toti-bugetarii-isi-vor-recupera-integral-salariile-in-2012-8133265
8133265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.