Boc, despre cash, discoteci si "tinerii de la Bamboo"

Postat la 03 februarie 2011 47 afişări

Ajutorul financiar rezervat tinerilor care infiinteaza microintreprinderi va fi eliberat pe baza de facturi si nu intr-un mod necontrolat, care sa le permita acestora sa cheltuiasca banii in Bamboo sau alte discoteci, a declarat, miercuri seara, la postul public de televiziune, premierul Emil Boc.

Tinerii in varsta de pana la 35 de ani vor primi finantare nerambursabila de maximum 10.000 de euro pentru infiintarea de microintreprinderi, dar trebuie sa angajeze minimum doua persoane si sa reinvesteasca anual 50% din profit, potrivit unei ordonante de urgenta aprobate, miercuri, de Guvern. Programul de sprijinire a tinerilor intreprinzatori a fost propus anul trecut de UDMR printr-un pachet de masuri de relansare economica.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
Boc,
ajutor,
bani,
tineri,
microintreprinderi
/actualitate/politic/boc-despre-cash-discoteci-si-tinerii-de-la-bamboo-7945276
7945276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.