Berceanu ar renunta la o parte din salariu: Ministrii o fac solidar, presedintele o face singur

Postat la 16 mai 2010 32 afişări

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, sambata, la Pitesti, raspunzand unei intrebari, ca ar fi dispus sa renunte la o parte din salariul de la Guvern, mentionand ca ministrii trebuie sa actioneze solidar in acest sens, in timp ce seful statului "este individual si o face singur".

Ministrul Transporturilor Radu Berceanu a fost prezent, sambata, la un spectacol aviatic desfasurat langa Pitesti cu prilejul implinirii a 60 de ani de la infiintarea Aeroclubului "Henri Coanda".

Intrebat daca este dispus sa faca un gest de solidaritate si sa renunte la o parte din salariul de la Guvern si din "sporurile" de parlamentar, Radu Berceanu a raspuns: "Nu am nici un fel de sporuri ca parlamentar, ca acum sunt platit ca ministru. De cand am inceput activitatea, noi am renuntat la un sfert si, daca impreuna cu ceilalti colegi o sa purtam o discutie de genul asta, nu am niciun fel de problema".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
berceanu,
ministrii,
presedinte
/actualitate/politic/berceanu-ar-renunta-la-o-parte-din-salariu-ministrii-o-fac-solidar-presedintele-o-face-singur-6124392
6124392
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.