Basescu rupe prietenia cu asfaltatorii

Postat la 14 aprilie 2010 16 afişări

Unii constructori romani au ajuns sa fie "lacomi" si incearca sa-si rezolve problemele "prin aranjamente", acuza Basescu. Niciunul dintre asfaltatori nu se considera lacom, insa toti recunosc ca in sistem exista practici nu tocmai legale.

Nu exista patron de firma de constructii caruia sa nu i se fi propus, la un moment dat, un "aranjament" in afara legii, prin care sa castige o licitatie sau o contestatie in instanta. O spun chiar "regii asfaltului", contactati ieri de Gandul, dupa ce, cu o seara inainte, presedintele Basescu spusese, la postul B1TV, ca unii dintre ei "au ajuns sa fie lacomi" si "incearca prin aranjamente sa obtina contracte pe care nu le-au obtinut in licitatie".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-rupe-prietenia-cu-asfaltatorii-5890572
5890572
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.