Băsescu: "În Olanda sunt legalizate o parte din droguri. Noi am interzis etnobotanicele. Deci trebuie să fim atenţi"

Postat la 22 septembrie 2011 48 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri, că se vor lua măsuri "foarte dure" de control al lactatelor importate "care nu vin numai din Olanda, vin şi din Polonia, şi din Ungaria şi de peste tot".

"Domnii guvernanţi din Olanda trebuie să ştie că România este angajată într-o bătălie şi împotriva drogurilor. Şi Olanda trebuie se ştie că avem diferenţe de legislaţie. În Olanda sunt legalizate o parte din droguri. Noi am interzis etnobotanicele… Deci trebuie să fim atenţi într-un fel sau altul, pentru că nu avem legislaţiile egale", a precizat Băsescu la TVR.

Preşedintele a declarat că "războiul lalelelor" este o exagerare, precizând că România are o bătălie cu evaziunea fiscală şi a cerut firmelor olandeze să nu mai exporte flori firmelor fantomă din România.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-in-olanda-sunt-legalizate-o-parte-din-droguri-noi-am-interzis-etnobotanicele-deci-trebuie-sa-fim-atenti-8784795
8784795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.