Băsescu anunţă pentru miercuri "o intervenţie cu românii" şi îi atacă pe Iliescu şi liderii USL

Postat la 24 ianuarie 2012 9 afişări

Preşedintele Traian Băsescu a vorbit pentru prima dată de la declanşarea protestelor în stradă, cu o voce tremurândă, spunând că "românii sunt nemulţumiţi pe bună dreptate" şi anunţând pentru miercuri "o intervenţie cu românii".

Traian Băsescu i-a atacat pe Ion Iliescu, Victor Ponta, Crin Antonescu şi "televiziunile turnătorilor", afirmând că Antonescu şi Ponta "vor o Românie neguvernată". "Nu pot să nu observ mesajul domnului Iliescu, care aproape de pe masa de operaţie transmitea că preşedintele în funcţie trebuie să răspundă, în condiţiile în care dânsul încă n-a răspuns nici pentru mineriade, nici pentru victimele de la Revoluţie", a spus preşedintele, în opinia căruia "probabil reuşita recunoscută internaţional deranjează pe foarte mulţi".

Şeful statului s-a referit la situaţia socială cu ocazia depunerii jurământului de către noul ministru de Externe, Cristian Diaconescu.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politic/basescu-anunta-pentru-miercuri-o-interventie-cu-romanii-si-ii-ataca-pe-iliescu-si-liderii-usl-9172654
9172654
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.