Poliţia din Londra, în vizită în România pentru a-i descuraja pe români să imigreze

Postat la 16 decembrie 2013 52 afişări

Poliţia metropolitană a efectuat o vizită într-o zonă rurală din Romania, cu scopul de a-i convinge pe locuitorii săraci să nu imigreze în Marea Britanie de la 1 ianuarie, după anularea restricţiilor impuse românilor pe piaţa muncii britanice.

Poliţia din Londra, în vizită în România pentru a-i descuraja pe români să imigreze

 Potrivit BBC, Comisarul-şef Adrian Usher de la Barnet, în nordul Londrei, zona cu cei mai mulţi români din Marea Britanie, mulţi dintre ei romi, vrea să-i descurajeze pe români să plece în Marea Britanie dacă nu au un loc de muncă garantat, prezentându-le riscurile de a fi exploataţi, scrie reporterul Paul Kenyon de la emisiunea BBC One Panorama. Kenyon a însoţit poliţia în această vizită în Transilvania, iar reportajul pe care l-a realizat, ”The Romanians are Coming?” (Vin românii?), urmează să fie difuzat luni seara pe BBC One.

Usher a vizitat satul Apata din Carpaţi, după ce s-a constatat, în urma evacuării unor români care au ocupat un teren al unui club de fotbal din Hendon, în iunie, că 65 dintre cele 68 de persoane surprinse dormind în adăposturi improvizate proveneau din această localitate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/politia-din-londra-in-vizita-in-romania-pentru-a-i-descuraja-pe-romani-sa-imigreze-11776640
11776640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.