Carrefour va prelua de la Klepierre 127 de mall-uri din Franţa, Italia şi Spania, pentru 2 miliarde de euro

Postat la 16 decembrie 2013 27 afişări

Carrefour va prelua 127 de centre comerciale din Franţa, Italia şi Spania de la grupul Klepierre, pentru aproximativ 2 miliarde de euro, retailerul francez vizând astfel să controleze zonele adiacente hipermarketurilor pe care le operează.

Carrefour va prelua de la Klepierre 127 de mall-uri din Franţa, Italia şi Spania, pentru 2 miliarde de euro

 Carrefour va crea un vehicul prin care va controla centrele comerciale preluate de la Klepierre şi cele 45 de mall-uri pe care le deţine deja în Franţa, potrivit unui comunicat al grupului, transmite Bloomberg.

Noua companie va fi finanţată printr-o injecţie de capital de 1,8 miliarde euro şi angajamente de finanţare de 900 milioane euro.

Carrefour va deţine 42% din acţiunile companiei, restul urmând să revină unor investitori instituţionali.

Compania va avea venituri anuale din chirii de aproximativ 180 milioane euro, a precizat Carrefour.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/carrefour-va-prelua-de-la-klepierre-127-de-mall-uri-din-franta-italia-si-spania-pentru-2-miliarde-de-euro-11776593
11776593
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.