BCR iese cu o promoţie pentru clienţii care cumpără cu cardul de credit

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 15 decembrie 2013 1018 afişări

Banca Comercială Română (BCR) a lansat un program de loialitate aferent cardurilor de credit pentru persoane fizice, prin care posesorii primesc înapoi lunar 2% din valoarea cumpărăturilor făcute la anumite categorii de comercianţi.

BCR iese cu o promoţie pentru clienţii care cumpără cu cardul de credit

Programul "Bun de plată" acordă clientului bani înapoi în contul de card de credit pentru toate tranzacţiile efectuate oriunde în lume la următoarele categorii de comercianţi: benzinării, magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte, restaurante, divertisment şi timp liber, călătorii (avion, hotel, închirieri maşini), utilităţi. O dată pe an, clienţii primesc înapoi 1% pentru toate celelalte cumpărături efectuate prin cardul de credit (cash back aniversar).

Programul acordă, de asemenea, rate cu 0% dobândă la magazinele partenere şi Reduceri speciale la partenerii selectaţi de bancă.

Cardurile de credit BCR care participă la programul "Bun de plată" sunt: Powercard BCR Standard MasterCard/Visa; Powercard BCR Standard Contactless Visa; Powercard BCR Gold MasterCard/Visa; BCR MasterCard Gold; EPB MasterCard Platinum / World Signia.

"Cardul de credit BCR aduce astfel beneficii clienţilor şi devine o modalitate de plată preferată mai comodă şi, în esenţă, mai ieftină decât numerarul", a declarat Bianca Ioniţă, şef departament Emitere Carduri, BCR.

BCR, membră a Erste Group, este cea mai mare bancă din România după valoarea activelor şi liderul pieţei tranzacţiilor bancare, cu cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.200 de bancomate şi POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de internet banking, mobile banking, phone banking şi e-commerce. 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bcr-iese-cu-o-promotie-pentru-clientii-care-cumpara-cu-cardul-de-credit-11771789
11771789
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.