Cum arată o vacanţă la schi pentru amatorii de lux (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 14 decembrie 2013 548 afişări

O vacanţă la schi nu trebuie să fie lipsită de confortul cu care au fost obişnuiţi cei care evadează de acasă pentru a se relaxa, după cum o arată o serie de cabane de schi din Alpi.

În staţiunea franceză de schi Courchevel, doritorii de pot închiria pentru suma de 300.000 de euro cabana La Bergerie de 1.500 de metri pătraţi, cu şapte dormitoare în stil japonez, piscină, spa, sală de forţă şi o sală pentru tratamente cosmetice şi masaj, cu tot cu specialiştii aferenţi. Tot la Courchevel se poate opta pentru Edelweiss, o "cabană" de numai 3.000 de metri pătraţi, prevăzută cu club de noapte în care pot petrece după pofta inimii circa o sută de persoane.

La Zermatt, în Elveţia, se găseşte Zermatt Peak, disponibilă pentru închiriere pentru suma de aproape 150.000 de euro pe săptămână, în care chiriaşii şi oaspeţii lor intră printr-un tunel particular. În aceaşi localitate se găseşte Backstage Chalet, construită într-o veche cabană şi prevăzută la ultimul nivel cu o minipiscină cu hidromasaj pentru şase persoane care, la dorinţa utilizatorilor, poate fi ridicată deasupra acoperişului pentru a admira peisajul.

Cabana Husky din complexul Le Petit Alaska din Val d’Isere îşi răsfaţă vizitatorii cu o cascadă ce se varsă într-o piscină cu pereţi de sticlă, o baie turcească, un perete pentru amatorii de escaladă pe suprafaţă artificială şi dotări pentru exerciţii de tras cu arcul. Cei ce şi-ar dori s-o cumpere s-ar putea mândri şi cu faptul că a fost proiectată de un nume important în domeniu, Jean-Charles Covarel. Numele celui care a proiectat "căsuţa" de vacanţă contează foarte mult, deoarece el atrage chiriaşi pe timpul cât proprietarii nu o locuiesc.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-arata-o-vacanta-la-schi-pentru-amatorii-de-lux-galerie-foto-11770712
11770712
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.