Poliţia a deschis o anchetă în cazul incidentului de la Leeds în care a fost implicat David Cameron - VIDEO

Autor: Gaidau Ion Postat la 28 octombrie 2014 36 afişări

Poliţia britanică a deschis o anchetă în cazul "incidentului" în care a fost implicat premierul David Cameron, împins luni de un bărbat în timpul unei vizite la Leeds, în nordul Angliei.

Un bărbat pare să se fi lovit de premier în timp ce acesta ieşea din primăria oraşului şi se îndrepta spre maşina sa, dar David Cameron nu a căzut şi a fost luat rapid de la faţa locului, aparent fără să fi fost rănit.

Înregistrarea video a făcut rapid înconjurul Marii Britanii şi a ridicat semne de întrebare cu privire la motivele tânărului de 28 de ani şi uşurinţa cu care acesta a reuşit să se apropie de şeful Guvernului.

Poliţia, care l-a reţinut pentru scurt timp pe Dean Farley, a dat asigurări că acesta nu avea vreo rea intenţie, ci doar alerga spre o sală de gimnastică din apropiere.

Potrivit deputatului conservator Mark Pritchard, a existat o "fisură de securitate care ar fi putut avea consecinţe mult mai grave".

David Cameron a preferat să trateze incidentul cu umor, în cursul după-amiezii, la Parlament, şi a ţinut să mulţumească gărzilor sale de corp pentru devotamentul de care au dat dovadă.

Totuşi, poliţia a deschis o anchetă, iar Downing Street a promis să coopereze pe deplin în acest caz.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
M.BRITANIE,
POLITICĂ,
POLIŢIE
/actualitate/politia-a-deschis-o-ancheta-in-cazul-incidentului-de-la-leeds-in-care-a-fost-implicat-david-cameron-video-13473854
13473854
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.