PNL: Numirea lui Drăghici la şefia AEP arată intenţia lui Dragnea de a frauda alegerile electorale

Postat la 20 februarie 2019 55 afişări

PNL a transmis, miercuri, că numirea deputatului PSD Mircea Drăghici la şefia Autorităţii Electorale Permanente arată intenţia lui Liviu Dragnea de a frauda alegerile electorale, Liberalii le solicită parlamentarilor să susţină un preşedinte AEP care să nu aparţină coaliţiei de guvernare.

PNL: Numirea lui Drăghici la şefia AEP arată intenţia lui Dragnea de a frauda alegerile electorale

”Nominalizarea lui Mircea Drăghici de către Partidul Social Democrat pentru a ocupa poziţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente nu reprezintă altceva decât confirmarea faptului că intenţia reală a lui Liviu Dragnea este de a frauda următoarele rânduri de alegeri din România. Este inacceptabil ca persoana care a fost condamnată penal definitiv tocmai pentru fraude electorale să fie aceeaşi care girează numirea unui nou şef al AEP. În condiţiile în care în următorii 2 ani de zile în România se vor desfăşura 4 scrutine electorale generale, prin propunerea făcută PSD transmite un mesaj clar tuturor competitorilor că actuala coaliţie de guvernare nu intenţionează să garanteze alegeri libere şi corecte”, a transmis PNL într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Liberalii au adăugat că Mircea Drăghici e acuzat de deturnarea subvenţiilor primite de partid de la stat şi le-a folosit în interes personal. Aceştia susţin că preşedintele AEP ar trebui să reprezinte garanţia desfăşurării corecte a alegerilor electorale.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aep,
alegeri,
dragnea,
fraudare,
numire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.