Creştere cu peste 85% pentru Global Technical Group în 2018

Autor: Andra Stroe Postat la 20 februarie 2019 59 afişări

Global Technical Group, unul dintre principalii integratori de tehnologie din România, specializat în dezvoltare de software şi furnizare de soluţii tehnologice pentru eficienţa clădirilor şi a infrastructurilor de securitate, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 32 de milioane de euro, în creştere cu peste 85% faţă de 2017.

Creştere cu peste 85% pentru Global Technical Group în 2018

Pentru anul în curs, compania mizează pe un avans de aproximativ 30%, până la o cifră de afaceri de circa 42 de milioane de euro. De asemenea, planurile companiei includ şi o creştere de aproximativ 30% la nivel de personal. Astfel, pentru anul în curs, compania are în vedere creşterea echipei cu 100 de persoane, până la aproximativ 400 de angajaţi. Compania caută angajaţi pentru toate cele patru segmente de business: Building Technologies, Security, Software şi Centre de Operaţiuni.

Creşterea cifrei de afaceri a Global Technical Group estimată pentru anul acesta va fi generată atât de evoluţia organică, cât şi de achiziţii. Compania este interesată de achiziţia de firme mai mici care să completeze prezenţa la nivel teritorial pe piaţa din Româna şi care să dezvolte toate segmentele de business ale grupului.

Cât priveşte business-ul din afara României, Global Technical Group vizează extinderea în Europa de Vest şi în Orientul Mijlociu, precum şi consolidarea poziţiei în  Serbia şi Bulgaria, unde grupul este prezent de anul trecut. În 2018,  afacerile companiei desfăşurate în afara României, în zona CEE, au generat peste 25% din venituri, ţinta fiind ca în 2020, până la 40% din venituri să provină de pe pieţele externe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
cifra de afaceri,
tehnologie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.