Platforma IMMInvest: A doua zi de funcţionare, primele mari probleme

Autor: Ramona Cornea Postat la 29 aprilie 2020 246 afişări

Platforma IMMInvest: A doua zi de funcţionare, primele mari probleme

Cele aproape 27.000 de companii care au depus cereri pe platforma IMMInvest sunt acum în ceaţă după ce au intervenit schimbări la stările atribuite fiecărei cereri în doar câteva ore.

În prima parte a zilei erau patru stări atribuite cererilor trimise de IMM-uri: transmise – adică FNGCIMM a primit cererea depusă, preluată – adică instituţia a început analiza cererii, revocată – cererea a fost respinsă şi aprobată – adică FNGCIMM garantează compania pentru a obţine împrumut de la una dintre băncile înscrise în program.

Acum, cele patru stări sunt transmisă – stare ce a rămas neschimbată, preluată – rămasă şi ea neschimbată, clarificări – termen ce a înlocuit starea revocată – şi transmisă la bancă, starea ce a înlocuit termenul de aprobată.

De altfel, unele companii figurau că ar fi primit aprobare pentru garantare ieri, însă astăzi cererile lor păreau respinse. Câteva ore mai târziu, cererile depuse pe platforma IMMInvest de cele două companii, Claziana SRL şi Pas Exim SRL, apar cu starea clarificări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
platforma,
functionare,
probleme,
cereri,
stare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.